Ximo Ferrando recicla els cartells de 2011 i col·locarà els mateixos que fa 4 anys, com a mostra d’austeritat

Els Populars duran a terme una campanya electoral amb accions com la de col·locar material de la passades eleccions, per a demostrar que “hui es pot fer més amb menys” i centraran els seus esforços a parlar de l’important, que és “triar un  alcalde que governe per a tots”

 

227927_228428583837154_3833889_n

 

El PP d’Ondara començarà oficialment la campanya electoral aquest divendres 8 de maig. No obstant això, el dijous dia 7, a mitjanit, tindrà lloc el tradicional acte d’apegada de cartells de cara a les eleccions del pròxim 24 de maig. El candidat a l’alcaldia d’Ondara pel PP, Ximo Ferrando, ha anunciat que els seus cartells electorals seran els mateixos de fa 4 anys, reciclats, com a mostra d’austeritat i que “es pot fer més amb menys”.

Eixa serà una de les premisses de la seua campanya electoral, que, d’altra banda, hi ha assenyalat, se centrarà a parlar “d’allò realment important, que és l’elecció d’un alcalde que governe per a tots, que atenga la gent i que escolte totes les persones”, ha afirmat el candidat popular.

D’altra banda, el PP d’Ondara ha anunciat la celebració aquest dissabte del seu primer acte de campanya. Es tracta d’un acte dirigit a les persones majors de la localitat, que se celebrarà el dissabte 9 de maig a les 21 hores al recinte d’El Prado, i al que s’espera l’assistència de més de 200 persones que acompanyaran el candidat popular a l’Alcaldia en la presentació de la seua candidatura a tots els assistents, i de les principals línies d’actuació del seu programa electoral. L’acte comptarà amb míting, sopar popular i posterior ball.


Ximo Ferrando recicla els cartells de 2011 i col·locarà els mateixos que fa 4 anys, com a mostra d’austeritat
Translate »