Ferrando es reunix amb comerciants i empresaris i demana que es defenga la marca Ondara

El candidat a l’alcaldia va aportar les dades d’obertures i tancaments de negocis de la legislatura, en la que, només en el nucli urbà, han obert al públic 60 nous establiments

IMG_4423 (1) IMG_4424 (1) IMG_4425 (1) IMG_4426 (1)

El candidat a l’alcaldia d’Ondara pel PP, Ximo Ferrando, va mantindre este passat dissabte, junt amb membres de la seua candidatura, una trobada amb emprenedors, empresaris i comerciants d’Ondara en un restaurant de la localitat. Després de l’esmorzar, que es va celebrar al Restaurant Ramis, els assistents van intervindre i van realitzar preguntes, consultes i propostes sobre la gestió realitzada i el programa del PP per a la pròxima legislatura.

 

La trobada va comptar amb l’assistència de mig centenar de comerciants i empresaris locals. El candidat a l’alcaldia, Ximo Ferrando, va informar sobre les dades d’altes i baixes en establiments comercials en el nucli urbà; xifres que presenten uns resultats nets positius, atés que en la present legislatura 2011-2015, s’han obert al públic al final un total de 60 nous establiments en el nucli urbà d’Ondara, segons va detallar Ferrando. El candidat va aprofitar per a demanar als empresaris locals que “defenguen i aposten per la marca Ondara”.

 

A més, Ximo Ferrando va detallar les seues propostes per a la pròxima legislatura dirigides a este col·lectiu, com la modificació de la taxa d’arreplegada de fem per als comerços i empreses, a fi que tributen en funció dels residus que generen. El candidat a l’alcaldia va manifestar que moltes de les seues propostes estan encaminades a la generació d’ocupació, i a millorar la situació d’emprenedors, comerciants i empresaris de la població, perquè, gràcies a la gestió municipal, els siga més fàcil a estos col·lectius poder desenrotllar la seua labor diària.


Ferrando es reunix amb comerciants i empresaris i demana que es defenga la marca Ondara
Translate »