Fabra va expressar el seu suport a Ximo Ferrando ahir a Ondara davant de més de 200 persones

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) i candidat a presidir la Generalitat Valenciana el pròxim 24 de maig, Alberto Fabra, va assistir ahir a un acte amb dones a Ondara junt amb l’actual alcalde i candidat a l’alcaldia d’Ondara pel PP, Ximo Ferrando. Un acte celebrat al Parc de l’Era, al Barri del Crist, en el que Fabra va expressar el seu suport a la candidatura popular liderada per Ximo Ferrando.

CFeOph5WYAEFY1o CFeOqjxWMAMhL8i CFeOs_5WMAAnrns IMG-20150520-WA0018 IMG-20150520-WA0019 IMG-20150520-WA0021

 

CFeOph5WYAEFY1o

Davant de més de 200 persones, Fabra va reivindicar el treball realitzat pel Consell “que està permetent que la Comunitat cree 230 llocs de treball al dia. “Un treball en què no hem tingut l’ajuda de l’oposició, que l’única cosa que vol és tirar al PP de les institucions”. Alberto Fabra va posar en valor l’esforç dels pensionistes per a ajudar a eixir de la crisi econòmica, “un esforç que vos volem tornar” i, en este sentit, va recordar que en l’últim Consell de Ministres  es va acordar pujar entre el 5% i el 15% les pensions d’aquelles dones amb dos o més fills. Durant la seua intervenció a Ondara, Fabra va recalcar que  “l’ocupació és la principal ferramenta contra la desigualtat”. En l’últim any, va afirmar, “s’ha creat ocupació neta femenina en la Comunitat Valenciana i s’ha reduït la desocupació femenina en prop de 50.000 persones”. De fet, “el 27% de l’ocupació femenina creada a Espanya en l’últim any l’aporta la Comunitat Valenciana”.

 

Per a continuar avançant en la igualtat real entre hòmens i dones i aconseguir una major participació de les dones, Fabra va marcar com a objectiu “reduir la bretxa salarial i  la promoció de dones a llocs directius, com activar  programes de microcrèdits per a dones emprenedores per a facilitar la posada en marxa de nous projectes de negoci”, entre altres propostes que va realitzar ahir davant de la ciutadania d’Ondara.

 

Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia, Ximo Ferrando, va agrair al president la seua visita al municipi, la seua presència en els actes organitzats pel PP d’Ondara i el seu suport a la seua candidatura, i va expressar el seu convenciment en què Alberto Fabrá serà triat president.

 

Des del PP d’Ondara s’ha aprofitat per a recordar que en esta recta final de la campanya electoral, el PP d’Ondara celebrarà el seu acte central de campanya demà divendres 22 de maig a les 21:15 hores en El Prado.

 


Fabra va expressar el seu suport a Ximo Ferrando ahir a Ondara davant de més de 200 persones
Translate »