Els populars, satisfets del suport ciutadà i mediàtic a nivell nacional de la mesura impulsada per Ximo Ferrando

La seua mesura d’austeritat de reciclar els cartells de les passades eleccions ha tingut un gran suport entre els veïns i una gran repercussió en els mitjans

 

IMG_4270            IMG_4350          IMG_4357            IMG_4358

Notícia a “Informativos Telecinco”Fes clic ací per veure la notícia (a partir del minut 18 de les notícies).

 

El PP d’Ondara ha volgut agrair públicament a la ciutadania l’ampli suport expressat a les mesures d’austeritat aplicades per Ximo Ferrando en la seua campanya electoral; unes mesures consistents en el reciclatge dels cartells electorals de 2011 i de tots aquells materials susceptibles de ser reutilitzats.

Esta acció del PP d’Ondara, amb la que el Partit Popular local ha volgut donar un exemple de com en estos moments es poden prendre mesures d’austeritat i aplicar-les en la política, ha sigut enormement aplaudida pels ciutadans i ha tingut una gran acceptació per tot el país; no sols entre els veïns d’Ondara, sinó també de la comarca, la Comunitat i inclús el territori nacional. De fet, ha tingut una amplíssima repercussió mediàtica i també s’ha parlat d’esta iniciativa en els informatius d’àmbit nacional de televisions estatals.

El PP d’Ondara ha sigut pioner a apostar per esta iniciativa, i per això, es posa com a exemple a l’alcalde d’Ondara i candidat a la reelecció, Ximo Ferrando, com una persona d’idees singulars que, per convenciment, ha sabut prendre mesures noves que han aportat una positiva repercussió pública a la localitat.

Des que el PP d’Ondara anunciara esta mesura d’austeritat la setmana passada, la notícia ha sigut àmpliament difosa tant en premsa escrita, com en ràdios, televisions i xarxes socials.

 


Els populars, satisfets del suport ciutadà i mediàtic a nivell nacional de la mesura impulsada per Ximo Ferrando
Translate »