El PP d’Ondara celebra el dissabte una trobada amb comerciants i empresaris

El candidat a l’alcaldia, Ximo Ferrando, arreplegarà les seues propostes i els traslladarà els objectius d’esta legislatura

 

IMG_5948

 

 

El candidat a l’alcaldia d’Ondara pel PP, Ximo Ferrando, mantindrà aquest dissabte 16 de maig una trobada amb emprenedors, empresaris i comerciants d’Ondara en un restaurant de la localitat. La trobada, que comptarà amb un esmorzar i una taula redona per a posar a debat qüestions d’interés municipal, tindrà lloc al Restaurant Ramis.

 

Esta reunió amb el sector econòmic del municipi d’Ondara es planteja des del PP com una proposta participativa, en una taula oberta en la que tots els assistents podran formular les seues preguntes, dubtes i suggeriments, així com també conéixer les mesures i propostes que planteja el PP per a la pròxima legislatura.

 

Esta no és la primera vegada que Ferrando realitza una trobada d’aquest tipus amb els comerciants i empresaris del municipi. En 2014 ja va mantindre una reunió semblant; en aquella ocasió, l’esmorzar va comptar amb la presència de la consellera d’infraestructures de la Generalitat, Isabel Bonig.


El PP d’Ondara celebra el dissabte una trobada amb comerciants i empresaris
Translate »