Benvinguda

El Partit Popular d’Ondara vol donar, als usuaris d’Internet, les gràcies per visitar la nostra pàgina Web amb la intenció que conegau més a fons les activitats del partit que vos aproparà a l’actualitat del PP d’Ondara.

Des d’esta pàgina comptem amb tots vosaltres per a treballar per Ondara, on tots, afiliats, amics, ciutadans,… esteu convidats a participar.

El nostre principal objectiu és posar-nos al servei de tots els ciutadans, conéixer les necessitats de la societat en cada moment i seguir treballant per a satisfer com en aquests anys de govern del partit popular, on Ondara ha passat a ser un millor municipi per a viure, treballant intensament dia a dia per a haver fet realitat molts projectes que fan d’Ondara una ciutat de serveis i benestar que han millorat notablement la nostra calitat de vida.

Les noves tecnologies de la comunicació també tenen ja un paper important en molts aspectes de la nostra vida, des del nostre parit volem sumar-nos a este procés i liderar-lo davant els ciutadans.


Translate »