300 majors recolzen a Ximo Ferrando en un acte junt amb el vicepresident José Císcar

L’actual alcalde anuncia l’eliminació del rebut de fem per als majors de 65 anys si és reelegit el 24 de maig

fmod IMG_4381 868c513357500a1aec88f4e2de99cf2c 65e3691032aa0628ab767b33743dae2b

Després de suspendre’s el dissabte els actes de campanya per l’accident d’aviació de Sevilla, el PP d’Ondara va traslladar el seu acte en El Prado amb els majors a la nit d’ahir diumenge. L’acte, dirigit a les persones majors de la localitat, va comptar amb més de 300 assistents, i amb la presència del president del Partit Popular de la província d’Alacant i cap de llista de la llista autonòmica del PP per Alacant, José Císcar, qui va posar en valor a Ximo Ferrando, candidat del PP a l’Alcaldia d’Ondara i actual primer edil de la localitat, de qui va destacar “ser la millor persona per a poder continuar liderant el projecte que representa Ondara” alhora que va dir d’ell “ser una persona pròxima als ciutadans”. José Císcar va assegurar que, tant en la Comunitat Valenciana com a Ondara, “només hi ha dos models de govern: un representat pel PP i un altre pel conjunt de forces polítiques l’únic propòsit del qual és llevar a uns per a posar-se altres”.

En l’acte, Ximo Ferrando va explicar la importància de poder continuar treballant “amb la mateixa il·lusió i ganes” que ha tingut sempre, i va recordar que “el 24 de maig no sols es vota a qui volem que siga el nostre alcalde, sinó que també votem el poder continuar tenint un alcalde i uns representants municipals que governen per a tots”.

Ximo Ferrando va aprofitar per a realitzar quatre anuncis destacats de les seues propostes per a la pròxima legislatura, entre les que va anunciar una molt nova, la qual va dir “es pot realitzar i es pot anunciar perquè sabem que, si governem, es va a complir”. Ferrando va anunciar l’eliminació del rebut d’arreplegada de fem per a les persones majors de 65 anys si resulta reelegit el pròxim 24 de maig, destacant que, igual que ha baixat de 100 a 84 euros en quatre anys el rebut a tots els veïns, “l’eliminació de la taxa als majors d’Ondara serà una realitat en la pròxima legislatura”.

D’altra banda, va anunciar la posada en marxa del primer programa “menjar a casa” destinat a majors i dependents amb la  intenció de facilitar esta problemàtica  i donar solució a esta necessitat. A més, va anunciar la implantació de “l’administració a casa”; que suposa ser atés directament en el domicili dels interessats majors, malalts o impedits per part dels responsables polítics com l’alcalde, regidors amb delegacions o personal de l’administració local, a fi de realitzar consultes o peticions, sense necessitat de desplaçament al propi Ajuntament. Finalment, entre les seues propostes també va destacar que es va a reorganitzar l’actual Centre Social amb la voluntat que es destine als majors, i es va a canviar l’actual règim de gestió per a adaptar-ho a una gestió pública en què els principals beneficiats siguen els majors.


300 majors recolzen a Ximo Ferrando en un acte junt amb el vicepresident José Císcar
Translate »